tirsdag 20. februar 2018

Circle K Elverum og DiggingHedmark = sant

Da kan jeg med glede meddele at Circle K Elverum er med å støtter DiggingHedmark med blant annet kaffekopp, slik at vi får med oss gratis kaffe på turene vi har rundt i fylket og ellers i landet. Circle K Elverum yter alltid maks service og har masse god mat å by på. Mange av dagens bensinstasjoner er det nesten ikke hjelp å få til å bytte lyspære eller vindusvisker. Men på Circle K Elverum er ingen oppgave for liten eller for stor. Også har de byens beste bilvask, med flere selvvask haller og 2 maskinvaskehaller. De har åpent 24 timer i døgnet.

Når dere er i Elverum, så legg turen innom Circle K Elverum. Også legge til at Roger som er sjef, også er med å støtter ungdommen i kommunen, da hans bedrift er med på tilrettelegge for sikker kjøring blant ungdommene i samarbeid med kommune, vegvesen, politi og andre aktører. Dette viser at Roger bryr seg om nærmiljøet sitt, både i nåtid med tanke på ungdommen og fortid med tanke på funnene vi gjør med metalldetektoren.

Gå gjerne inn på facebook siden dems, og lik siden. Roger og co finner på mye sprell, og det skjer litt av hvert der. Facebooksiden finner dere her: Circle K Elverum

Så stor takk til Roger og hans stab, som vil være med å støtte oss i jakten på fortiden, for å bevare den for fremtiden. Ser frem til samarbeidet.

Masse god kaffe får vi nå på turene våres







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar